آری درست شنیده اید !!!!!
ما متوجه شدیم که گروه مؤسسه قرآنی سیدالشهداء(ع) تبریز با وجود مشکلات به ویژه نبود فضای آموزشی مناسب، سالهاست که برای صدور مجوز پروانه ساخت برای کلاسهای آموزشی همراه بوده و در حال حاضر کلاسهای آموزشی خود را در کانکس سیار برگزار میکند و این خود جای تاسف دارد، مگر به شرط آن که کانکسها از لحاظ استحکام و از نظر زیبایی بسیار در سطح کیفی بالایی قرار داشته باسند.
به گزارش خبرگزاری کانکس اسکابن، یکی از موسسات فرهنگی در استان آذربایجان شرقی بنام مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سیدالشهداء تبریز و مدیریت رسول اصغری، فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ آغاز کرده است و خبرگزاری شرکت کانکس اسکابن در این گزارش با روند تأسیس، فعالیتها و مشکلات این مؤسسه بخصوص در زمینه کمبود فضای آموزشی آشنا میسازد.
مدیر مؤسسه سیدالشهداء درباره برخی از سیاستها و فعالیتهای آموزشی این مرکز گفت: این مؤسسه فرهنگی برای اینکه بتواند مربیان مورد نیاز خود را تأمین کند، در طول فعالیت خود اقدام به برگزاری چندین دوره مربیگری عمومی و تخصصی قرآن برای آقایان و بانوان کرده است که نتیجه این دورهها تشکیل کلاسهای قرآن در رشتههای آموزش مقدماتی، روخوانی و روانخوانی، تجوید، مفاهیم، حفظ قرآن، تدبر در قرآن، تدبر در سیره اهلبیت(ع)، ترجمه قرآن، حفظ موضوعی قرآن برای تمامی سنین، احکام، نهجالبلاغه، سبک زندگی قرآنی و اسلامی و تمامی مسایل قرآنی میباشد.
ایشان به گزارشگر اسکابن گفت: در حال حاضر و در طول هفته بیش از حدود هشتاد کلاس قرآن در رشتههای مختلف ویژه آقایان و بانوان، دانشآموزان مقاطع مختلف تحصیلی در محل مؤسسه و در ایوان مسجد امام خمینی(ره) تبریز برگزار میشود که تأثیرات بسزایی در رون آموزش و رشد قرآنی دانش آموختگان قرآنی داشته است.
آقای رسول اصغری مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سیدالشهدای تبریز درباره نامگذاری این مجموعه هم به خبر نگار ما گفت: فعالیت این مؤسسه از سال ۱۳۷۴ و با نام دارالقرآن ثامنالحجج(ع) درسطح بسیار کوچکی آغاز شد، اما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نشر و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، این موسسه از اواسط سال ۱۳۷۹ و با تغییر مدیریت آن فعالیت گستردهای را در دو بخش بانوان و آقایان شروع کرد.
آقای رسولی همچنین فرمودند: در همین راستا و در راستای یرفت این موسسه قرآنی به برگزاری چندین دوره مربیگری قرآن برای بانوان و آقایان، اقدام شد که نتیجه این دورهها، تشکیل کلاسهای قرآنی در رشتههای مختلف بود. مؤسسه برای اینکه بتواند به فعالیتهای خود بهصورت قانونی ادامه دهد، اقدام به ثبت حقوقی مؤسسه کرد و به علت مخالفت آستان قدس رضوی با نام ثامنالحجج(ع) به مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت سیدالشهداء(ع) تغییر نام داده و در سال ۱۳۹۰ به ثبت قانونی رسید.
آقای رسول اصغری تمچنین ادامه داد: این موسسه قرآنی یکی از فعالترین مؤسسات در شهرستان تبریز یکی از فعالترین مؤسسات و در عین حال یکی از محرومترین آنهاست.
ایشان همچنین به یکی از مشکلات بزرگ این مرکز که نبود مکان مناسب حتی یک کانکس با کیفیت و شکیل میباشد اشاره کرد و گفت که با توجه به استقبال بینظیر قرآن آموزان و همچنین نبود امکانات آموزشی بغیر از مکان مناسب و نبود وسایل آموزشی این مؤسسه توان جذب قرآنآموزان بیشتری را ندارد.
ایشان آرزو نمودند که با داشتن یک فضای مناسب آموزشی اعم از بنا و یا یک کانکس بزرگ مناسب بتوانند از دانش آموختگان علاقه مند بسیاری در زمینه آموزش قرآن ثبت نام بعمل آورند.